Az adott képre kattintva a képen szereplő projektre ugrasz. Itt megtalálod a teljes dokumentációt, rajzokat, szükség esetén a letöltendő programállományokat.

elkey

A "Memory Keyer" menüpontban találod az elkey teljes dokuját, letölthető programját. A teljes leírás megjelent a Rádiótechnika Évkönyv 2006-os számában. A konstrukció meglehetősen népszerűvé vált, nagyon sokan használják úgy Magyarországon, mint külföldön.

kotta

A "Sorrendkapcsoló" oldalon töldheted le az egyes leírásokhoz tartozó képeket, kapcsolási rajzokat, nyákrajzokat, programozáshoz szükséges hex-állományokat, MS-Word, pdf-állományokat stb.

beacon

A "Beacon" menüpontban találod a jeladó vezérlés teljes dokuját, letölthető programját. A teljes leírás megjelent a Rádiótechnika Évkönyv 2007-os számában. Nagyon sok jeladóban használják úgy Magyarországon, mint Európában.

Vissza

A bal oldali ablakban az oldal menürendszerét látod. Az egérkurzorral az adott menüpontra lépve, kattintás után a menüpont szerinti tevékenység hajtódik végre. A "Vissza" gombra kattintás bármelyik menüpontból visszavisz az oldal nyitólapjára.

A jobb szélső ablakban megjelenik egy rövid leírás arról, mi a bánatot kezdj az adott oldal menüjével. A megjelenő szöveg az oldal tartalmától függ, magyarul "context sensivity help" néven is szokták emlegetni.